Chtěla bych vědět jak chutná moje jméno,poslední dobou ho má dost lidí v hubě!;Můžu ti odpustit,ale nechtěj po mně,abych zapomněla!;Rána pod pás přijde vždy od lidí,kteří nikdy nedosáhnou výš než ty!

Recenze+nákupy-Essence eye sorbet

6. září 2013 v 19:21 | Kitti
Ahojky,
dnes bych ráda udělala recenzi na můj nový produkt od značky Essence a je to sorbet na oči.
Cena:70 Kč
Obchod:Rossman
Značka:Essence
3.0 g
S těmito očními stíny jsem velice spokojená.Konžistence-taková vodová...Ale opravdu uschne do 40 sekund.Je to podle mě takový multifunkční líčidlo.Můžete ho použít na oči,na rty nebo jako rozjasňovač.Já zrovna mám odstín illuminating hazelnut.Myslím,že těch odstínů je asi šest.Je tam odstín do zlatova,do stříbrna,do zelena...A všechny jsou nehorázně třpytivý.Když to pořádně rozmažete,jdou vidět jen narlžovělý třpytečky.
!Na tutorial s těmito stíny se můžete těšit v neděli!
Na rtech.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Petra Petra | 23. listopadu 2013 v 13:30 | Reagovat

Jsi si sjitá dávat si EYE sorbet na rty?

2 Kitti Cotoure Kitti Cotoure | 23. listopadu 2013 v 19:40 | Reagovat

[1]: Ano jsem :-) A není to moje věc? Zatím se mi nic nestalo :-) Až se mi něco stanë,dám ti vědět :-)
Přëji pěkný den :-)

3 Petra Petra | 20. prosince 2013 v 20:09 | Reagovat

Je to tvoje věc, dávej si to kam chceš ale jestli chceš být dobrá blogerka dám ti radu. Nedávej si něco co je na oči na rty :-D To je jako by sis dala lesk na rty nebo rtěnku dala na oči místo stínů a stíny (sypké stíny) místo rtěnky. Tohle je vytvořené na oči. Stejně jako RTĚNKY, lesky na RTY jsou výhradně na rty. Ale samozřejmě je to tvá věc :)

4 Kitti Cotoure Kitti Cotoure | Web | 20. prosince 2013 v 21:19 | Reagovat

[3]: Ahoj :-) Děkuji za radu,ale jak píšeš,je to moje věc.A ty jsi zbytečně ztratila minutu tvého života,napsáním tohoto komentáře,ze kterého si já stejně nic nevezmu :-)
P.S.-Ikdyž říkáš,že je to moje věc,stejně si to musela napsat,že?Inteligence a smysl toto :DDD
P.P.S-Odky se dobrá blogerka pozná podle toho,že si dává KRÉMOVÉ stíny na rty? Znovu,inteligence toto :DDDD
Přeji pěkný den :-)Doufám,že ti tostálo za to :-)

5 Kitti Cotoure Kitti Cotoure | Web | 20. prosince 2013 v 21:21 | Reagovat

P.P.P.S-Mohla by jsi mi prosím poslat link na TVŮJ nlog,ráda bych se podívala. :-)

6 SergiooO SergiooO | E-mail | 16. ledna 2017 v 19:39 | Reagovat

I found this page on 16th place in google's search results. You need some search engine optimization. Many webmasters think that seo is dead in 2017, but it's not true. There is sneaky method to reach google's top 5 that not many people know. Simply search for:  pandatsor's tools

7 ZdenekX ZdenekX | E-mail | 17. ledna 2017 v 21:25 | Reagovat

Chtěli byste zvýšit návštěvnost na adusakuv-blog.blog.cz několikrát? Hledat v google: Masitsu's tricks

8 MarcoC MarcoC | E-mail | Web | 18. ledna 2017 v 13:03 | Reagovat

Máte spoustu zajímavých článků

9 BlakeCiz BlakeCiz | E-mail | Web | 29. března 2017 v 5:47 | Reagovat

medical marijuana doctors orange county  <a href=http://tavor.xobor.com/>tavor tabletten kaufen</a>  premera find a doctor

10 ZdenekV ZdenekV | E-mail | Web | 29. dubna 2017 v 16:35 | Reagovat

Velmi pěkný blog, těším se na nová pracovní místa

11 JerryFluth JerryFluth | E-mail | Web | 13. srpna 2017 v 9:40 | Reagovat

new york state health department  <a href=https://oxycontin.tribalpages.com>buy oxycontin pills online</a>  anchorage community mental health

12 RogerPhard RogerPhard | E-mail | Web | 26. září 2017 v 18:33 | Reagovat

bayer healthcare pittsburgh pa  <a href=https://www.clippings.me/darvocet>can you buy darvocet in mexico</a>  jura capresso cleaning tablets

13 Colinswesk Colinswesk | E-mail | Web | 18. října 2017 v 16:56 | Reagovat

nightmare before christmas doctor  <a href=http://www.palimpalem.com/1/librium/>http://www.palimpalem.com/1/librium/ </a>  colorful contact lenses non prescription

14 Oliverdut Oliverdut | E-mail | Web | 20. února 2018 v 21:03 | Reagovat

pharmacy technician certification georgia  http://www2.techniquegym.com/kindergym/kinder-i-funtastic-4s-5s/  ella morning after pill

15 Bernardpougs Bernardpougs | E-mail | Web | 15. března 2018 v 5:49 | Reagovat

blackberry playbook 7-inch tablet review  <a href=http://stilnox.forumup.be>stilnox.forumup.be</a>  scott and white pharmacy round rock

16 RobertUrins RobertUrins | E-mail | Web | 16. března 2018 v 19:31 | Reagovat

healthcare partners at home  <a href=http://blogscat.com/a/tramadol/>blogscat.com/a/tramadol/</a>  costco pharmacy phone number

17 RobertUrins RobertUrins | E-mail | Web | 20. března 2018 v 14:53 | Reagovat

doctor who season 9 episode 1  <a href=https://saxenda.1minutesite.co.uk>saxenda.1minutesite.co.uk</a>  tablet for 2 year old

18 RobertUrins RobertUrins | E-mail | Web | 21. března 2018 v 15:33 | Reagovat

blue contacts no prescription  <a href=http://blogscat.com/a/tramadol/>blogscat.com/a/tramadol/</a>  what is a urology doctor

19 RobertUrins RobertUrins | E-mail | Web | 28. března 2018 v 10:14 | Reagovat

bathroom mirrored medicine cabinets  <a href=http://www.palimpalem.com/1/stilnox/>palimpalem.com/1/stilnox/</a>  warning signs of drug use

20 Elliottkam Elliottkam | E-mail | Web | 6. května 2018 v 10:54 | Reagovat

dr jill biden is a doctor of what  http://zolpidem.xooit.be/index.php  university of houston pharmacy requirements

21 StephenNut StephenNut | E-mail | 8. září 2018 v 21:41 | Reagovat

average family medicine salary  http://fastin.launchrock.com  prescription center concord nh

22 StephenNut StephenNut | E-mail | 9. září 2018 v 5:50 | Reagovat

what medicine to take for post nasal drip  https://reductil.alloforum.com/  oregon board of pharmacy

23 StephenNut StephenNut | E-mail | 19. září 2018 v 22:37 | Reagovat

drugs that dilate pupils  https://www.visualcv.com/qsymia  target pharmacy somersworth nh

24 Scottjag Scottjag | E-mail | Web | 24. října 2018 v 23:28 | Reagovat

walgreens pharmacy union square  http://ww88ap.com/forum/profile.php?section=personality&id=19347  drugs from canada no prescription

25 Scottjag Scottjag | E-mail | Web | 25. října 2018 v 7:24 | Reagovat

buy buprenorphine online no prescription  http://ecomuseo-valborlezza.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=871506  combination birth control pills brands

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu a přijď zas!Smějící se